Πρεμιέρα στο Bet Retro με Championship!

Το Sport-Retro.gr εγκαινιάζει το Bet Retro με Championship!

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα και ενδιαφέροντα πρωταθλήματα παγκοσμίως τόσο στοιχηματικά όσο και από πλευράς θεάματος βρίσκεται στη… σέντρα.

Η στήλη σας παρουσιάζει την ιστορία των αναμετρήσεων και με βάση αυτή θα προτείνει κάποια σημεία γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι ένα ρομαντικό άθλημα που δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα, αλλά και οι παραδόσεις.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για συγκεκριμένα ματς, όμως παρακάτω θα παρουσιαστούν και τα στατιστικά των τελευταίων 10 αναμετρήσεων.

Αναλυτικά:

Νότιγχαμ – Μίλγουολ

Ένα παιχνίδι με αρκετά μοιρασμένες νίκες 4-2-4 στο οποίο όμως κυριαρχεί το over και το g/g. (7/10 και 8/10 αντίστοιχα).

Σάντερλαντ – Ντέρμπι

Ιστορικά κυριαρχεί η Σάντερλαντ στην έδρα της 6-4-0 με το σημείο που ξεχωρίζουμε να είναι το g/g (6 στα τελευταία 10 ματς).

Μπρίστολ – Μπάρνσλεϊ

Η Μπρίστολ υπερισχύει στην έδρα της με 7-3-0 ενώ δείχνει να σκοράρει και αρκετά συχνά (28 γκολ στα τελευταία 10 ματς). Over και g/g έχουν και αυτά το ενδιαφέρον τους βάσει της ιστορίας (7/10 και 6/10).

Φούλαμ – Νόριτς

Μια έδρα που παραδοσιακά στα τελευταία ματς δεν έχει σπάσει. Μια Νόριτς που δείχνει να μην σκοράρει πολύ (4 γκολ στα τελευταία 10 ματς), αλλά όποτε σκοράρει το παιχνίδι είναι g/g.

ΚΠΡ – Ρέντινγκ

Ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που ξεχωρίζει το g/g (8/10).

Άστον Βίλα – Χαλ

Ιστορικά η Χαλ όχι μόνο δεν κερδίζει  αλλά δεν σκοράρει κιόλας (9 ήττες με μόνο 5 γκολ). Σημαντικό στατιστικό ότι τα 8 από τα 10 ματς στην έδρα της Άστον Βίλα έχουν έρθει over.

Τρία προτεινόμενα πονταρίσματα:

Νότιγχαμ – Μίλγουολ (over)

Μπρίστολ – Μπάρνσλεϊ (over)

ΚΠΡ – Ρέντινγκ (g/g)

***

Αναλυτικά:

[lt id=»1″]

***

Οι προτάσεις στηρίζονται καθαρά στην Iστορία των αγώνων… Μην ξεχνάτε όμως ότι οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε.

 

Xirou

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...