ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: To Sport-Retro.gr σε στέλνει στη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα!

Πολιτισμός και αθλητισμός είναι έννοιες αλληλένδετες, γεγονός που δεν πρέπει ποτέ να λησμονείται από κανέναν.

Στο πλαίσιο αυτού του αξιακού «αιωνίου παντρέματος», το Sport-Retro.gr έχει τη χαρά και την τιμή να αποτελεί χορηγό επικοινωνίας σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες της χρονιάς.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τη σχεδόν 30χρονη θητεία στο μουσικό στερέωμα της χώρας, θα εμφανιστεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Το Sport-Retro.gr προσφέρει στους αναγνώστες του 2 διπλές προσκλήσεις για μία συναυλία που θα ξυπνήσει αναμνήσεις, αλλά και θα δώσει ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ακούσουν τα καινούργια τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη, στιχουργού κι ερμηνευτή.

O διαγωνισμός θα γίνει ως εξής: Επισκέπτεστε τη σελίδα στο Facebook, μοιράζεστε (share) το post που είναι “καρφιτσωμένο” και επισυνάπτετε (tag) έναν φίλο σας. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Ιδού και το δελτίο Τύπου της συναυλίας:

“Με έναν καινούργιο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρόν έρχεται να «βάλει φωτιά» και να μας απογειώσει για μία μουσική βραδιά με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει.

Ο ήχος γνωστός και αγαπημένος, τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τις ζωές μας και ο καθένας έχει να διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία με μουσική υπόκρουση τις μελωδίες και τους στίχους από αυτά.

Πυξ Λαξ, προσωπική πορεία, συνεργασίες… κομμάτια ενός παζλ που μόνο η φωνή του κόσμου πάντα το ολοκλήρωνε. Έτσι θα γίνει και τώρα σε αυτή τη μοναδική  βραδιά που θα είναι γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και αναπάντεχες διασκευές τραγουδιών βγαλμένων από τα παλιά…

Αυτή τη στιγμή μην τη χάσετε!

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου – Κηποθέατρο Παπάγου

Νίκος Σάλτας – Πιάνο

Χάρης Μιχαηλίδης – Ηλεκτρική κιθάρα

Γιώργος Λιβαδάς – Τύμπανα

Νίκος Παππάς – Ήχος

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων: viva.gr, Δημοτική Κοινότητα Παπάγου/Γραφείο Φεστιβάλ, Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, Ταμείο Θεάτρου”.

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!