Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε τρία επίσημα άλμπουμ της Panini μέσω του Sport-Retro.gr!

Κάθε τέσσερα χρόνια η γκρίνια για τη μιζέρια των εγχώριων διοργανώσεων, τα επεισόδια, το παρασκήνιο και όλα αυτά τα… ωραία παραμερίζονται.

Το ποδόσφαιρο γιορτάζει με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ουδείς μένει ασυγκίνητος, κατά τη διάρκεια του ενός μήνα δράσης.

Στο μεταξύ, πριν από τη σέντρα έχει ήδη αρχίσει μία άλλη… διοργάνωση, η οποία εκπέμπει το ίδιο αίσθημα της μυσταγωγίας, του υγιούς εθισμού και την ομορφιά της συλλογής.

Panini. Ένα όνομα, μια ιστορία. Μία λέξη άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις, αλλά κυρίως με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πόσα και πόσα καλοκαίρια περάσατε ως πιτσιρικάδες με την επιθυμία να συμπληρώσετε τα εκάστοτε άλμπουμ που κυκλοφορούσαν.

Ντοκουμέντο: Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ του 1994 μέσα από τα αυτοκόλλητα της Panini

Και πόσοι ακόμη εξακολουθούν να έχουν την ίδια… αρρώστια, ασχέτως αν οι πρώτες άσπρες τρίχες (αν υπάρχουν τρίχες) έχουν χτυπήσει το καμπανάκι της μετάβασης στα -άντα.

Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Αυτή η εισαγωγή φτάνει και περισσεύει προκειμένου να σας προϊδεάσει για τον ιδιαίτερο διαγωνισμό που ακολουθεί.

Η Panini προσφέρει τρεις επίσημες συλλογές με τα αυτοκόλλητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στους αναγνώστες του Sport-Retro.gr!

H διαδικασία: Κάνετε like & tag έναν φίλο σας στην «καρφιτσωμένη» ανάρτηση του site στο Facebook και περιμένετε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, όταν θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, προκειμένου να μάθετε αν ανήκετε στους τυχερούς.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!