Ο Θοδωρής Παπαλουκάς παίζει ποδόσφαιρο και μας μαθαίνει ρωσικά!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς παίζει ποδόσφαιρο και μας μαθαίνει ρωσικά!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο και τον απογειώνει. Μεταμορφώνεται σε καθηγητή Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Γλώσσας, αξιοποιώντας την πολύχρονη παραμονή του στη Μόσχα και μας προετοιμάζει χαρίζοντάς μας τις «απαραίτητες» γνώσεις για να παρακολουθήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018.

Ο πρώην διεθνής αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο και τον απογειώνει. Μεταμορφώνεται σε καθηγητή Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Γλώσσας, αξιοποιώντας την πολύχρονη παραμονή του στη Μόσχα.

Σε ένα Master Class Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Γλώσσας, μας προετοιμάζει χαρίζοντάς μας τις «απαραίτητες» γνώσεις για να παρακολουθήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018.

Ο λόγος;

Σύντομα, κάποιοι από εμάς θα βρεθούν στο 2018 FIFA WORLD CUP™ στη Ρωσία, χάρη στη VISA και τις κάρτες VISA της Τράπεζας Πειραιώς.

Χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες VISA της Τράπεζας Πειραιώς από 15/02 έως 15/04, ένας μεγάλος τυχερός θα ζήσει από κοντά τον ημιτελικό του 2018 FIFA WORLD CUP™, ενώ 3 ακόμα τυχεροί θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Πορτογαλία – Ισπανία και θα απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες backstage.

Παρακολούθησε και εσύ τα «Μαθήματα ρωσικής ποδοσφαιρικής γλώσσας» εδώ!

Μαθήματα ρωσικής γλώσσας με τον Θοδωρή Παπαλουκά| Μάθημα 1 «Το παλτό»

Μαθήματα ρωσικής γλώσσας με τον Θοδωρή Παπαλουκά| Μάθημα 2 «Το σύνθημα»

Μαθήματα ρωσικής γλώσσας με τον Θοδωρή Παπαλουκά| Μάθημα 3 «Αν ήμουν εγώ»

Sport-Retro.gr
ADMINISTRATOR
PROFILE

Τελευταία Άρθρα

Γράψτε ένα σχόλιο

Το e-mail σας ΔΕΝ δημοσιεύεται

Ακύρωση Απάντησης

Διεθνή