And the winner is… football

Λίγες ώρες απομένουν πριν από το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Ε και;

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός φρόντισαν με τη στάση τους να αναδείξουν από τώρα ως πραγματικό νικητή το… ποδόσφαιρο και τις πραγματικές αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

AEK vs Παναθηναϊκός σημειώσατε…

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Unite THEMall» o Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης παίζουν μπάλα με τον Αντριάνο από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και τον Αρντίτ από την ακαδημία της ΑΕΚ, σε ένα συμβολικό βίντεο για να στείλουν στα πέρατα όλου του κόσμου το μήνυμα του «Ευ αγωνίζεσθαι» και του ότι μπροστά στη «στρογγυλή θεά», την μπάλα, όλοι είμαστε ίσοι.

Το ταξίδι ξεκινά εδώ! Από την Παρασκευή (31/3)

Με αφορμή το «UniteTHEMall», το οποίο αποτελεί μία από τις εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eleven Campaign, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έστειλαν ένα δυνατό ενωτικό μήνυμα.

Από την Παρασκευή (31/3), όμως, και μέχρι την Κυριακή (2/4), η… δράση μεταφέρεται στο «The Mall Athens»!

Επισκέπτες όλων των ηλικιών δίνουν ραντεβού στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς προκειμένου να συμμετάσχουν και να παίξουν δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Παιχνίδια με Virtual reality, γκελάκια με «αέρα» έντονα φιλανθρωπικό, video games, μπιλιάρδο και μπόουλινγκ με στυλ… ποδοσφαιρικό και μία δημοπρασία με υπογεγραμμένες φανέλες όπως αυτές του Πελέ, του Κριστιάνο Ρονάλντο, της Εθνικής Ολλανδίας με την υπογραφή του Γκούλιτ, Φαν Μπάστεν, Ράικαρντ αλλά και πολλές ακόμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επειδή, όμως, όταν το παιχνίδι συνδυάζεται με χαρά και προσφορά τότε γίνεται ακόμα πιο όμορφο, στο «The Mall Athens» όσο παίζεις κάνεις κάποιους να χαμογελούν.

Για κάθε συμμετοχή στα παιχνίδια, τόσο περισσότερα αγαθά θα προσφέρονται σε κοινωφελείς οργανισμούς από συνεργαζόμενες εταιρίες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».

Όλοι θα είναι εκεί… Εσύ;

Ο τελικός προορισμός, που θα βρίσκεται στον 3ο όροφο, είναι δεδομένο ότι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας και η δυνατότητα που θα έχουν οι επισκέπτες, να φωτογραφηθούν σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro 2004, θα αποτελέσει τον απόλυτο πόλο έλξης για μικρούς και  για μεγάλους.

Κι αν αυτά δεν αρκούν, τότε την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 οι (συν)ομιλίες των Khalida Popal, Honey Thaljieh, Χρήστου Αλεφάντη, Αθηνά Ζέρβα, Μιχάλη Κακιούζη, Γιώργου Κουνιά, Παύλου Μάμαλου, Εύη Μωραϊτίδου, Νίκου Νταμπίζα, Θοδωρή Παπαλουκά, Κατερίνα Σάλτα, Ανδρέα Σαμπάνη, Δημοσθένης Ταμπάκος και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη είναι δεδομένο πως θα στείλουν παντού το πιο όμορφο μήνυμα. Αυτό της ισότητας, της ενότητας, της διαπολιτισμικής συνεργασίας και της ανάδειξης της διαφορετικότητας.

Το «The Mall Athens», το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη φιλοξενία του, γίνεται ο απόλυτος προορισμός του τριημέρου οπότε… μην λείψει κανείς!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Παρασκευή 31/3 και Σάββατο 1/4

11:00 – 21:00

Κυριακή 2/4

10:00 – 19:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (2/4)

11:30 – 13:15 ΠαίΖΩ: Ο Αθλητισμός ως Ανθρώπινο Δικαίωμα

1. Μιχάλης Κακιούζης 2. Θοδωρής Παπαλουκάς
3. Ευή Μωραϊτίδου 4. Χρήστος Αλεφάντης

13:45 – 15:15 Η Δύναμη του Αθλητισμού ως μια Παγκόσμια Γλώσσα Επικοινωνίας
1. Khaleda Popal 2. Κατερίνα Σάλτα & Ανδρέας Σαμπάνης
3. Αθηνά Ζέρβα 4. Γεώργιος Κουνιάς

16:00 – 16:15 Αθλητισμός και Διαφορετικότητα: Όλοι Διαφορετικοί, Όλοι Ίσοι
1. Honey Thaljieh – 2. Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
3. Παύλος Μάμαλος – 4. Νίκος Νταμπίζας
5. Δημοσθένης Ταμπάκος
#UniteTHEMall
#JoinTheJourney

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!