Δώσε… ασίστ στην παιδική μικτή κόσμου

Έντεκα 11χρονα παιδιά από έντεκα χώρες του κόσμου παίρνουν φανέλα βασικού και ετοιμάζονται να σκοράρουν στέλνοντας το πιο όμορφο κι επίκαιρο μήνυμα. Αυτό της διαπολιτισμικής συνεργασίας και της ενότητας. Εσύ θα μείνεις να τους κοιτάς από τον πάγκο ή θα γίνεις μέρος αυτού του διαφορετικού παιχνιδιού;

Ποιος δεν θυμάται, άραγε, τον εαυτό του ως παιδί να γεμίζει με χαρά κλωτσώντας μία μπάλα και παίζοντας με τους φίλους του στην αλάνα ή στο προαύλιο του σχολείου;

Δυστυχώς, όμως, ο φόβος για το διαφορετικό αντί να μειώνεται αυξάνεται αλλά τα παιδιά έχουν να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Με όχημα το ποδόσφαιρο σπάνε τους φραγμούς της επικοινωνίας και μετατρέπουν σε δημιουργικότητα τη διαφορετικότητα τους!

Έντεκα λιλιπούτιοι λάτρεις της μπάλας από τις μακρινές Ιαπωνία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτο, Μεγάλη Βρετανία, Αμερική, Ρουάντα, Αυστραλία, Ισπανία, Τρινιντάντ & Τομπάγκο και την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Μέσα από το φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ “ELEVEN” παρουσιάζουν ένα μέρος της καθημερινότητας τους κι αναδεικνύουν όλες εκείνες τις όμορφες αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός και θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για μία κοινωνία που στηρίζεται στη συνεργασία των λαών!

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Eleven Campaign έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία, γι’ αυτό σε προσκαλεί να γίνεις μέρος του μεγάλου παιχνιδιού που θα στείλει παντού ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Στηρίζοντας την προσπάθεια του μέσω του www.JoinThe11.com, δίνεις την ευκαιρία στους 11 μικρούς πρωταθλητές της διπλανής πόρτας να βρεθούν μαζί, να παίξουν το παιχνίδι της ζωής τους και να δείξουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν δουλεύουμε ως ομάδα.

Πώς θα είναι όταν μετά από τρία χρόνια γυρισμάτων βρεθούν στο ίδιο γήπεδο; Πώς θα συνεργαστούν; Πώς θα καταφέρουν να συνδυάσουν τη διαφορετικότητα και το πολιτισμικό τους υπόβαθρο για να γίνουν σύνολο;

Οι μεγάλες ιδέες ξεκινούν από μικρά πράγματα γι’ αυτό δώσε τη δική σου ασίστ στην ισότητα και στη συνεργασία μέσα από τον αθλητισμό. Βοήθησε κι εσύ να φτάσει το μήνυμα στα πέρατα όλης της γης.

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!