Η «φωνή» του Sport-Retro.gr

Τα μωρά χρειάζονται τουλάχιστον έναν χρόνο για να ξεστομίσουν τις πρώτες τους λεξούλες και να προσφέρουν… ανείπωτη χαρά στους γονείς τους.

Το Sport-Retro.gr παραμένει σε βρεφικό στάδιο, αλλά χάρη σε ένα μεγαλύτερο και ιδιαίτερα δυναμικό παιδί κατάφερε να αποκτήσει «φωνή» από τη γέννησή του.

Η ΕΡΤ Open, το προαναφερθέν παιδί με το ανήσυχο πνεύμα και την καλλιτεχνική φύση αποτελείται από ανθρώπους ιδεολόγους, οι οποίοι καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για να φτάσει παντού το μήνυμα του «μότο» τους.

«Ελεύθερη φωνή για την κοινωνία». προσδοκούν τα στελέχη της ομοσπονδίας εργαζομένων που γιγάντωσε τη δράση της το καλοκαίρι του 2013 με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Κάθε Τρίτη, στη συχνότητα 106,7 της Αττικής, το Sport-Retro.gr είχε τη χαρά και την τιμή να λέει τα πρώτα του… λογάκια από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Τα λογάκια έγιναν ολόκληρες προτάσεις στη «δύση» των μπασκετικών εκπομπών του εξαίρετου συναδέλφου Αναστάση Καραμουσαδάκη από τις 15:00 μέχρι τις 16:00. Και στον επίλογο της σεζόν, οι προτάσεις μετατράπηκαν σε εκπομπή με καλεσμένο τον Μάνο Ανδρουλάκη στο στούντιο της ΕΡΤ Open.

Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να μάθουν μερικές πληροφορίες για τους συντελεστές του διαδικτυακού αυτού εγχειρήματος και να πάρουν μια γεύση από το περιεχόμενό του, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το Sport-Retro.gr ευχαριστεί από καρδιάς την ΕΡΤ Open και τον Αναστάση Καραμουσαδάκη ξεχωριστά (γεροί να είμαστε και θα ξαναπιούμε ρακές) για το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα του επέτρεψαν να περάσει το δικό του «μότο», που δεν είναι άλλο από το «Για τον Αθλητισμό και την Ιστορία του».

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!