Η κ. Αλίκη που «χάρισε εκατομμύρια σε όλους τους Έλληνες»

Ευχές, παγωνιά, δέντρο, κάλαντα, Άγιος Βασίλης, δώρα, οικογενειακές συγκεντρώσεις, επιπλέον στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας…

Μερικές από τις λέξεις-φράσεις που σχετίζονται με τις τελευταίες ημέρες του παλιού χρόνου, καθώς και με τις πρώτες του νέου.

Και κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εποχής, χιλιάδες πολίτες συμπληρώνουν το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο ή αλλιώς Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης, ευελπιστώντας σε ένα «θαύμα» που θα τους αλλάξει τη ζωή στο οικονομικό επίπεδο.

Μέρες που είναι και σε συνδυασμό με την προηγούμενη παράγραφο, το Sport-Retro.gr σας παραθέτει ένα προ 30ετίας «διαμαντάκι» που εντόπισε στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ».

Ναι, αυτό διάβασε η συντακτική ομάδα του Sport-Retro.gr και έμεινε με ανοιχτό το στόμα, προτού πέσει με τα μούτρα στο «ζουμί» της ιστορίας.

Κάτω και αριστερά υπάρχουν οι φωτογραφίες 2 ανδρών, του Μ.Π. από την Πάτρα και του Β.Ζ. από το Νέο Ψυχικό, οι οποίοι ευχαριστούν την κ. Αλίκη για τις… υποδείξεις που τους έκαναν πλούσιους.

«Κυρία Αλίκη, ακολουθώντας τις υποδείξεις σας κέρδισα στις 10 Νοεμβρίου 1986 το ποσό των 300.000 στο Λαϊκό Λαχείο με το νούμερο 77310. Και στις 27 Απριλίου 1987 ξανακέρδισα, πάλι στο Λαϊκό Λαχείο, τον πρώτο αριθμό (αριθμός 44095) και πήρα 6.000.000 δραχμές με δύο λαχεία. Ευχαριστώ», γράφει ο Μ.Π.

«Αγαπητή μου κυρία Αλίκη, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι με το ζώδιο το οποίο μου στείλατε (Αιγόκερως) κέρδισα το πρώτο μου εκατομμύριο! Συγκεκριμένα, στις 17 Νοεμβρίου 1986 επήρα στο Λαϊκό Λαχείο το ποσό του 1.200.000 δραχμών. Σας ευχαριστώ. Να συνεχίσω;», αναρωτιέται ο Β.Ζ.

Φυσικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, δεν ήταν δυνατόν να συμπεριληφθούν οι φωτογραφίες όλων των νικητών.

Μερικοί εξ αυτών, πάντως, αναφέρθηκαν με τα αρχικά τους, τον τόπο καταγωγής και τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς την κ. Αλίκη.

«Καταλαβαίνετε τη χαρά μου», «έχω κερδίσει 3 φορές έως σήμερα», «επτά χρόνια παίζω λαχεία και ΠΡΟ-ΠΟ και δεν είχα πιάσει τίποτα», έσπευσαν να ενημερώσουν οι… ευεργετημένοι της υπόθεσης.

Αφού είδατε πώς… εξηγούνται τα κέρδη, θα σας αποτελειώσουμε με το ερωτηματολόγιο της κ. Αλίκης και το δωρεάν δελτίο αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μην επιχειρήσετε να στείλετε δελτίο. Δεν θα υπάρχει παραλήπτης. Πιθανότατα ούτε τότε να υπήρχε, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, τύχη & καθαρό μυαλό

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!