Κάτι παραπάνω από μία… αναμέτρηση στις Φυλακές Κορυδαλλού

Ένα ιδιαίτερο φιλικό ματς δόθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ τροφίμων και αντιπροσωπείας του συνδέσμου φίλων Μπαρτσελόνα της Αθήνας.

Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 11-11, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο μήνυμα που θέλησε να περάσει με την τέλεσή της και μόνο.

Το δελτίο Τύπου της Penya Barcelonista d’Atenes: «Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’Atenes) αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ομάδα τροφίμων των Φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, που αποτελεί πάγια πρακτική για το FC Barcelona.

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εγκλείστους και να προσφέρει αναμνηστικά δώρα. Οσο για το ίδιο το παιχνίδι, είχε σασπένς και εναλλαγές στο σκορ, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλες 11-11!

Η ομάδα της Penya ξεκίνησε πιο δυνατά, ωστόσο η αντίδραση των αντιπάλων μας υπήρξε εντυπωσιακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια επίδειξη φίλαθλου πνεύματος από την ομάδα των τροφίμων, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, ώστε και οι δύο ομάδες να πανηγυρίσουν στο τέλος από κοινού, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, άλλωστε δεν ήταν αυτό το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αξιο αναφοράς είναι επίσης ότι με την ομάδα των εγκλείστων αγωνίστηκε ο αρχιφύλακας, κύριος Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός ως τερματοφύλακας. ΕΡΜΑΛ (5 γκολ),  ΜΙΧΑΛΗΣ (3), ΚΡΙΣΕΛΝΤ (2), ΓΡΗΓΟΡΗΣ (1) ήταν οι σκόρερ για τη ομάδα των τροφίμων, ενώ για το Σύνδεσμο της Μπαρτσελόνα σκόραραν οι ΛΑΜΑΪ (5), ΛΥΣΙΕΝ (3), ΔΡΟΣΟΣ (1), ΦΙΛΙΠΠΟΥ (1), ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ (1).

Ο Σύνδεσμός μας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό των Φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, ενώ πρωτοβουλίες αυτού του είδους θα συνεχιστούν».

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!