Μία εκπομπή γεμάτη μπάσκετ! Το Sport-Retro.gr στην ΕΡΤ Open 106,7

Κατά την, παρά μία εβδομάδα πεντάμηνη, παρουσία του στο διαδίκτυο, το Sport-Retro.gr είχε ανελλιπώς και «φωνή» στα FM.

Κάθε Τρίτη λίγα λεπτά πριν από τις 16:00, η ιστοσελίδα μας φιλοξενούνταν στην ΕΡΤ Open 106,7 και την εξαίρετη μπασκετική εκπομπή του Αναστάση Καραμουσαδάκη.

Αν πατήσετε ΕΔΩ, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε όλες τις εμφανίσεις του Sport-Retro.gr στον ραδιοφωνικό σταθμό, που μας φιλοξένησε με περίσσια διάθεση.

Όλο αυτό το διάστημα, το site συνήθιζε να «κλείνει» τις συγκεκριμένες εκπομπές της Τρίτης και με αφορμή την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, η αυλαία δεν γινόταν να πέσει διαφορετικά.

Καλά καταλάβατε, με μία σημαντική επισήμανση: Το Sport-Retro.gr θα δώσει το «παρών» στο στούντιο της ΕΡΤ Open 106,7 όχι μόνο για λίγα λεπτά, αλλά για μία ολόκληρη ώρα που θα είναι γεμάτη με ρετρό αναμνήσεις.

Ο Μάνος Ανδρουλάκης θα είναι καλεσμένος του καλού συναδέλφου Αναστάση Καραμουσαδάκη και μαζί θα θυμηθούν σπουδαίες μπασκετικές στιγμές του παρελθόντος.

Το… τζάμπολ έχει οριστεί για τις 15:00 της Τρίτης (20/6) και μέχρι τις 16:00 το… ταμπλό θα γράψει πολλές ιστορίες «πορτοκαλί» απόχρωσης που έχουν «φιλοξενηθεί» στο Sport-Retro.gr και δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ.

Στις 15:00 πατήστε ΕΔΩ και… καλή ακρόαση!

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!