Οι διάσημοι… σκοράρουν για την παιδεία

Η ώρα για το “1ο sChOOL game” έφτασε! Η αντίστροφη μέτρηση για ένα διαφορετικό αγώνα μπάσκετ έφτασε στο τέλος της. Αύριο (27/1) και ώρα 15.15 (ώρα προσέλευσης 14.30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης η Α.Ε. Πεντέλης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης διοργανώνουν το πιο… (s)C(h)OOL παιχνίδι!

Η ομάδα παλαιμάχων της πόλης θα κοντραριστεί με μία επίλεκτη ομάδα διάσημων απ’ όλους τους χώρους με στόχο να διασκεδάσουν και να… σκοράρουν για να υλοποιηθούν κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης.

Ο αθλητισμός και η παιδεία αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα συστατικά στη σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού. Τι συμβαίνει, όμως, όταν συνδυάζονται; Η απάντηση θα δοθεί αύριο, καθώς με τη βοήθεια των Atlas Sportswear και Alex Print, η απόσταση μειώθηκε ακόμα πιο εύκολα κι ήρθε η στιγμή για έναν αγώνα μπάσκετ, που θα αφήσει… ιστορία αλλά κι έργο, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για βελτιωτικές εργασίες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Η ομάδα διασήμων θα αποτελείται από τους εξής: Γιάννης Αϊβάζης (ηθοποιός), Νίκος Ανδρουλάκης (τραγουδιστής), Θανάσης Ασπρούλιας(δημοσιογράφος), Κώστας Κατσουράνης (πρώην ποδοσφαιριστής), Βασίλης Κουμεντάκος (μέλος των ‘OtherView‘), Μιχάλης Μαρκάτης (ηθοποιός), Δήμος Ντικούδης (πρώην μπασκετμπολίστας), Αντρέα Παλομπαρίνι (δημοσιογράφος), Άκης Παναγιωτίδης (τραγουδιστής), Γιώργος Παντελιάς (τραγουδιστής ‘Κίτρινα Ποδήλατα’), Θανάσης Πασσάς (παρουσιαστής – ρεπόρτερ), Κώστας Σκόνδρας (τραγουδιστής-γενικός γραμματέας της Ένωσης Τραγουδιστών), Βασίλης Σκουντής (δημοσιογράφος – παρουσιαστής), Γιώργος Συρίγος (δημοσιογράφος – παρουσιαστής), Κώστας Τσαρτσαρής (πρώην μπασκετμπολίστας).

Να είστε όλοι εκεί και να το… μοιραστείτε υπεύθυνα #sChOOLgame

Τιμή εισιτηρίου: Από 4 ευρώ

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!