Συγκλονιστικός Κανιθάρες για την απώλεια του γιου του

Ραγίζει καρδιές ο Σαντιάγκο Κανιθάρες με τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού «Radio Villa Trinidad» από την Αργεντινή.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πολύτεκνος πατέρας αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που εν τέλει οδήγησε στον χαμό του 5χρονου γιου του τον περασμένο Μάρτιο.

«Πιστεύεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Σάντι ήταν υγιέστατος όταν γεννήθηκε, αλλά σε ηλικία 3,5 ετών αρρώστησε και παλεύαμε για 15 μήνες. Δυστυχώς ήταν ένα είδος ασθένειας που συνήθως σε νικά. Έτσι κι έγινε….

Η ισχυρότερη στήριξη για μένα ήταν η πίστη. Είμαι Καθολικός, πιστεύω στον Θεό και δεν νομίζω ότι αυτό που συνέβη αποτελεί τιμωρία, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που για κάποιον λόγο ο Θεός τους θέλει σύντομα κοντά του ή ίσως μας τον έστειλε για να μας δώσει ένα σημαντικό μάθημα.

Ως πατέρας μιας μεγάλης οικογένειας, ίσως χρειαζόμουν αυτό το μάθημα της ταπεινοφροσύνης και της διδασκαλίας που μου έδωσε ο γιος μου.

Η καλύτερη στήριξη που είχα ήταν η πίστη και η ενωμένη οικογένεια, μία μεγάλη οικογένεια που σε αναγκάζει να πολεμάς συνεχώς και να μην επιτρέπεις να ξεθωριάζει η πίστη και η σχέση με μία εξαιρετική σύζυγο.

Ζω μέσα σε μία βαθύτατη θλίψη, δεν μπορώ να το αρνηθώ, μου λείπει πάρα πολύ. Είναι μόλις λίγοι μήνες και μου φαίνεται σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια.

Θέλω να σας επισημάνω, όμως, ότι είχα πάντα σεβασμό ή φόβο για τον θάνατο και τώρα ξέρω ότι την ημέρα που θα αφήσω αυτόν τον κόσμο, θα ξαναβρεθώ μαζί του. Συνεπώς δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει σε αυτή τη ζωή ή κάτι που να με απασχολεί περισσότερο από το να προσπαθώ να είμαι χαρούμενος».

Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες είναι παντρεμένος με τη Μάιτε Γκαρθία και εκτός από τον Σάντι έχουν αποκτήσει άλλα 6 παιδιά.

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!