Ο Λαμάρ Όντομ χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος για να μην χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας!

Ο Λαμάρ Όντομ δεν έχει περάσει και… λίγα. Έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο, όταν το 2015 έπεσε σε κώμα μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Μόλις ξύπνησε δεν μπορούσε να μιλήσει και να περπατήσει. Οι γιατροί τον χαρακτήρισαν ως κινούμενο θαύμα (walking miracle), καθώς οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του για να τα καταφέρει.

Ο Όντομ, όμως, χι απλώς έκανε την ανατροπή, όχι απλώς επιβίωσε, αλλά στάθηκε στα πόδια του, πάλεψε με τους εφιάλτες του και οσονούπω εκδίδει τη βιογραφία του που θα τιτλοφορείται «Darkness to Light», δηλαδή «Από το Σκοτάδι στο Φως».

Αυτό δηλαδή που παλεύει τα τελευταία χρόνια και φαίνεται να τα καταφέρνει: να νικήσει τους δαίμονές του, τα ναρκωτικά, και να αναδυθεί.

Εν προκειμένω, ήρθε στο φως ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα από την επικείμενη αυτοβιογραφία του αναφορικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Ένα από μεγάλα όνειρα του 39χρονου σήμερα Όντομ ήταν να εκπροσωπήσει την πατρίδα του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Είχε λάβει τη σχετική κλήση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όμως έπρεπε να υπερκεράσει ένα τελευταίο… εμπόδιο για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου.

Συγκεκριμένα, ένα drug test, το οποίο έπρεπε να περάσουν όλοι οι παίκτες που είχαν λάβει κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λάρι Μπράουν.

Ο Όντομ ήξερε ότι δεν θα τα κατάφερνε, καθώς κάθε μέρα εκείνο το καλοκαίρι κάπνιζε χασίς, επομένως άρχισε εναγωνίως να ψάχνει τρόπους για να μην γίνει τσακωτός.

Σύμμαχός του σε αυτήν την προσπάθεια ήταν το ίντερνετ, όπου μέσω Google διάβαζε τρόπους που πιθανώς να τον βοηθούσαν να περάσει με επιτυχία το drug test.

Κατόπιν μεγάλης αναζήτησης, ο Όντομ πίστεψε ότι ο πιο θελκτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να βγει «αλώβητος» από τη δοκιμασία ήταν να παραγγείλει ένα ψεύτικο πέος!

Ιδού τι λέει ο ίδιος: «Ξεκινήσαμε να γκουγκλάρουμε «ψεύτικα πέη» και διαβάσαμε διαφορετικούς τρόπους για να περάσεις ένα drug test. Μετά από ενδελεχή έρευνα παραγγείλαμε ένα τεράστιο, μαύρο πέος από καουτσούκ, και περιμέναμε να φτάσει την επόμενη μέρα».

Όταν ο επίσημος εξεταστής έφτασε στο σπίτι του Όντομ για να πάρει δείγμα, εκείνος ήταν προετοιμασμένος. Πώς; «Επιστρατεύοντας τον προπονητή μου που ήταν καθαρός από ναρκωτικά, να ουρήσει στη δεξαμενή του ψεύτικου πέους, η οποία ήταν κρυμμένη στους όρχεις του ψεύτικου πέους!» όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Η όλη ιστορία έληξε με τον Όντομ να «ουρεί» στο μπάνιο, ελάχιστα μέτρα από το διατεταγμένο επίσημο υπάλληλο-εξεταστή του ΝΒΑ, ο οποίος στη συνέχεια τσέκαρε τη θερμοκρασία των ούρων.

Προφανώς ο παίκτης πέρασε το drug test με αυτόν τον απίστευτο τρόπο και κατάφερε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ειρήσθω εν παρόδω, σημείωσε 9,3 πόντους μ.ό. στο τουρνουά και, παράλληλα, μάζεψε 5,8 ριμπάουντ για την ομάδα των ΗΠΑ, η οποία κατέλαβε την 3η θέση.

Ο Όντομ κατάφερε, δηλαδή, να ξεπεράσει τον «σκόπελο» του ναρκοτέστ και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, με τον πλέον ανορθόδοξο και σίγουρα πρωτότυπο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ιστορία αυτή είναι ενδεικτική και της εξάρτησης του παίκτη από τα ναρκωτικά, τα οποία λίγο έλειψε, μάλιστα, το 2015 να του κοστίσουν τη ζωή.

Το μπασκετικό κοινό περιμένει την αυτοβιογραφία του με τρομερή ανυπομονησία, γιατί θα περιέχει πολλές σπάνιες ιστορίες που θα είναι παράδειγμα προς… αποφυγή.

Παράλληλα, όμως, θα ρίξουν φως στην ψυχοσύνθεση του Λαμάρ Όντομ και ίσως βοηθήσουν ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στα ναρκωτικά.

*** Για περισσότερες σπορ ιστορίες LIKE στη σελίδα O Sivas στο Facebook και FOLLOW στο Instagram ***

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!