Αυτοί είναι οι Ισπανοί που θα αντιμετωπίσουν οι Legends 2004

Το έπος του 2004 αναβιώνει για ιερό σκοπό στις 9 Ιουνίου (ώρα 21:00), όταν οι διεθνείς που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Legends της εθνικής Ισπανίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι Legends 2004: Nικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Κατεργιαννάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Χαλκιάς, Φύσσας, Βρύζας, Καφές, Γεωργιάδης, Γκούμας, Καψής, Καραγκουνης, Λάκης, Κατσουράνης, Παπαδόπουλος.

Η προεπιλογή των Spain National Team Legends: Αμπλανέδο, Κόκε, Ιβάν Κάμπο, Χουανίτο, Χινέρ, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Χουάνφραν, Ρομέρο, Ριέρα, Ζεράρδ, Αλμπέλδα, Γκάμπρι, Αμαβίσκα, Μουνίτις, Χουάν Σάντσεθ, Λούκε, Αλφόνσο, Αμπελάρδο, Καράσκο, Εσκέρο, Θελάδες, Ντονάτο, Ντε Λα Ρεντ, Μεντιέτα, Ντάνι, Λουίς Γκαρσία, Βαλερόν, Σάλβα, Αμόρ.

Από τους παραπάνω 30 θα προκύψει η 18μελής αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για την ιδιαίτερη αυτή αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου 2018.

Μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (29/5) πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου, όπου τους Legends 2004 εκπροσώπησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Επιπλέον παραβρέθηκαν οι Τάκης Πετρόπουλος (σύμβουλος του δημάρχου Πατρέων στον αθλητισμό), Γρηγόρης Αλεξόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας), Γιώργος Αποστολόπουλος (εκ μέρους της Παναχαϊκής), Ευαγγελία Μαλαμάκη (μέλος του Δ.Σ. του Χαμόγελου του Παιδιού), Παναγιώτης Κρεμασμένος (διευθυντής του Κ.Ε.Φ.Ι. και Δημήτρης Παπανδρέου (ιδρυτής και managing partner της Fairplay).

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!