Το ματωμένο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αποστολή του Sport-Retro.gr δεν είναι να προβάλει μόνο τις ξεχωριστές προσωπικότητες και στιγμές του αθλητισμού, αλλά και τις «μαύρες» σελίδες του, με σκοπό άπαντες να θυμόμαστε τι ΔΕΝ πρέπει να επαναλαμβάνεται.

Ο Ιανουάριος του 1991 ήταν για την Ελλάδα ένας μήνας γεμάτος αναταραχές, επεισόδια, συλλήψεις και δυστυχώς πολλούς νεκρούς, ένας εκ των οποίων συνδέθηκε με ένα αθλητικό γεγονός: το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία της Θύρας 7 και ούτε 5 από τη δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα στο Αλκαζάρ, ο έφηβος Γιώργος Παναγιώτου έχασε τόσο άδικα τη ζωή του μόλις 13 ημέρες μετά τις ανταλλαγές ευχών με την οικογένειά του για Καλή Χρονιά…

***

Ο Τεμπονέρας και οι νεκροί του «Κ. Μαρούσης»

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργού παιδείας Βασίλη Κοντογιαννόπουλου προέβλεπε τεράστιες αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Χαρακτηρίστηκε τόσο συντηρητικό και αναχρονιστικό που έμεινε γνωστό και ως «πολυνομοσχέδιο της ποδιάς», επειδή μεταξύ άλλων προέβλεπε την επιβολή ομοιόμορφης ενδυμασίας.

Στα τέλη Νοεμβρίου του 1990 ένα κύμα μαθητικών κινητοποιήσεων ξέσπασε σε όλη τη χώρα, με συνέπεια η πλειοψηφία των Γυμνασίων και των Λυκείων να τελεί υπό κατάληψη.

Στις 8 Ιανουαρίου 1991, ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας χτυπήθηκε θανάσιμα με λοστό στο κεφάλι από τον πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ Γιάννη Καλαμπόκα στο Σχολικό Συγκρότημα 3ου & 7ου Γυμνασίου και Λυκείου Πάτρας.

Η δολοφονία του 36χρονου ξεσήκωσε κύμα διαδηλώσεων, με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στις 10 Ιανουαρίου στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Το απόγευμα εκδηλώθηκαν εκτεταμένες συγκρούσεις και οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν μαζική χρήση δακρυγόνων, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες από μια βομβίδα που εκτόξευσε αστυνομικός ξέσπασε πυρκαγιά σε 7ώροφο κτίριο στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους.

Εκεί στεγαζόταν το κατάστημα «Κ. Μαρούσης», όπου βρίσκονταν 16 εγκλωβισμένοι, μεταξύ των οποίων οι Περικλής Ρεπαπής, Γιάννης Μεμετζίδης, Εμμανουήλ Κοντόπουλος.

Οι 3 προαναφερθέντες και ένας ακόμη νεαρός (πιθανότατα άστεγος – η ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ) έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία και εγκαύματα.

Συνεπώς, εντός 3 ημερών είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους 5 άνθρωποι, με συνέπεια ο υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος να παραιτηθεί και, βέβαια, το πολυνομοσχέδιο να μην ψηφιστεί.

 

Ο 6ος νεκρός

Εν μέσω αυτού του τεταμένου κλίματος και, κυρίως, του εθνικού πένθους, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 1991 η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός διασταύρωναν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο και του Αργύρη Σαλιαρέλη στην προεδρία έδειχναν ισχυροί για να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό στη μάχη του τίτλου, ενώ από κοντά υπήρχε και η «Ένωση» του Ντούσαν Μπάγεβιτς που σε 14 αναμετρήσεις μετρούσε 7 νίκες.

Ο Γιώργος Παναγιώτου, μαθητής Β’ Λυκείου από τον Πειραιά, ήταν ένας από τους δεκάδες χιλιάδες θεατές που το μεσημέρι της Κυριακής κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι που έδειχνε να ανοίγει ιδανικά την αυλαία του 1991 από άποψη αγωνιστικού ενδιαφέροντος.

Ο νεαρός και 2 συμμαθητές του, ο Γιώργος Χιόνος και ο Κώστας Λίβανος, άφησαν το υπό κατάληψη σχολείο τους και λίγα λεπτά μετά τις 14:00 βρέθηκαν στη διασταύρωση των οδών Μενεμένης & Σεβαστείας, μόλις 50 μέτρα απόσταση από τη θύρα 21, όπου θα φιλοξενούσε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μπροστά τους ήταν παραταγμένη μια διμοιρία των ΜΑΤ που τους χώριζε από άλλη ομάδα ατόμων, υποστηρικτών της ΑΕΚ, ενώ την ίδια στιγμή άρχισαν να καταφτάνουν οπαδοί και από άλλα σημεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», στις 14:27 ο μαθητής δέχθηκε φωτοβολίδα στην κοιλιά από κοντινή απόσταση και σωριάστηκε στο έδαφος.

Μάλιστα, ο Γιώργος Χιόνος, είχε παρακολουθήσει την τροχιά της φωτοβολίδας και ενστικτωδώς είχε σκύψει για να την αποφύγει, όμως δυστυχώς αυτή δεν κατέληξε στο οδόστρωμα αλλά στο σώμα του Γιώργου Παναγιώτου.

Ο νεαρός μαθητής μεταφέρθηκε με διερχόμενο Ι.Χ. στο νοσοκομείο Αγία Όλγα της Νέας Ιωνίας, όπου πέρασε εσπευσμένα την πόρτα του χειρουργείου, αλλά δυστυχώς δεν έμελλε να βγει ζωντανός από αυτήν…

Η έκθεση της αστυνομίας ανέφερε για το τραγικό περιστατικό: «Περί ώρα 14:10 στη διασταύρωση των οδών Σεβαστείας & Μενεμένης, περιοχής ΑΤ Νέας Ιωνίας, άγνωστο άτομο εκτόξευσε φωτοβολίδα θαλάσσης εναντίον της 328 Διμοιρίας ΥΑΤ που προπορευόταν για την προστασία οργανωμένης ομάδας 2.000 περίπου φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Οι άνδρες της διμοιρίας αντελήφθησαν έγκαιρα και απέφυγαν τη φωτοβολίδα, η οποία ακολούθως επέπεσε στον όγκο των φιλάθλων, με αποτέλεσμα να πλήξει στην κοιλιακή χώρα τον Παναγιώτου Γεώργιο του Μιχαήλ και της Υπαπαντής, γεννηθέντα το 1974 στην Κάλυμνο, κάτοικο Πειραιά.

Ο τραυματισθείς διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου υπέκυψε στα τραύματά του περί ώραν 14:50».

Το σημείο που δέχθηκε τη φωτοβολίδα ο Γιώργος Παναγιώτου

Το διπλωμένο εισιτήριο…

«Η ώρα ήταν 14:40 όταν μας τον έφεραν και η κατάστασή του ήταν απελπιστική. Απορώ και πώς έζησε μέχρι εδώ. Αμέσως τον ανοίξαμε, αλλά η αιμορραγία ήταν καταρρακτώδης. Διαπιστώσαμε τυφλό τραύμα από εκτοξευθέν αντικείμενο στην περιοχή του ομφαλού. Υπήρχε πλήρης διατομή της δεξιάς κοιλιακής αορτής και των λαγονίων φλεβών.

Με απλά λόγια η κοιλιά του ήταν διαλυμένη και τα έντερά του επίσης κατεστραμμένα. Αφαιρέσαμε αρκετά πλαστικά θραύσματα που προέρχονταν από το εκτοξευθέν αντικείμενο. Χορηγήσαμε αίμα, αλλά η κατάσταση ήταν απελπιστική. Σε 10 λεπτά είχε πεθάνει», ήταν τα λόγια του Δανιήλ Νίκζα, χειρουργού του νοσοκομείου, στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Ο Κώστας Λίβανος, φίλος του άτυχου Γιώργου που βρισκόταν δίπλα του τη μοιραία στιγμή, είπε κλαίγοντας: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κάποιος από τους οπαδούς της ΑΕΚ πέταξε φωτοβολίδα, αυτή πέρασε πάνω από τα ΜΑΤ και ήρθε προς τα πάνω μας. Γύρισα και είδα τον Γιώργο πεσμένο κάτω».

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημανθεί ότι, αρχικά, ο Λίβανος είχε κάνει λάθος, αφού η φωτοβολίδα πετάχτηκε από 12χρονο (!) οπαδό του Ολυμπιακού που κατευθυνόταν στο γήπεδο από διαφορετικό σημείο.

“Κάποιος απέναντι, προσπαθούσε να πετάξει μια φωτοβολίδα απ’ αυτές που φεύγουν προς τα πάνω και πέφτουν μετά με αλεξίπτωτο. Ήταν οπαδός του Ολυμπιακού, όπως και το παιδί που σκοτώθηκε. Δεν έφευγε και την έστρεψε κάπως για να δει τι συμβαίνει. Τότε ακριβώς έγινε η εκτόξευσή της και σφηνώθηκε στην κοιλιά του άτυχου νέου που περπατούσε ατάραχος πενήντα μέτρα μακριά”, ήταν η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα Αντώνη Νεασάκου στην εφημερίδα “Έθνος”.

Οι νοσοκόμοι μάζεψαν για να δώσουν στους γονείς του ένα μπλουζάκι με μια τρύπα στο ύψος της κοιλιάς, ένα κασκόλ του Ολυμπιακού, ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα διπλωμένο εισιτήριο που έγραφε «Κυριακή 13-1-91 Στάδιο Ν. Φιλαδέλφειας, πρωτάθλημα Α’ Εθνικής. Ώρα 14:45. Ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Θύρα 21. Δρχ. 1.000».

Το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος είχε περάσει από το σπίτι ενός φίλου του, προκειμένου να παίξουν μπάσκετ, ωστόσο δεν τον βρήκε και, όπως είπε στη μητέρα του, θα πήγαινε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παίξει με άλλα παιδιά.

Όπως εξήγησαν μερικοί φίλοι του, ο νεαρός επρόκειτο να παρακολουθήσει μόλις τον δεύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα της ζωής του, αφού την περυσινή σεζόν είχε προηγηθεί το τοπικό ντέρμπι Ολυμπιακός-Εθνικός.

Την Πρωταπριλιά του 1990 ο Γιώργος είχε απολαύσει το χατ-τρικ του Λάγιος Ντέταρι και το κερασάκι στην τούρτα (4-1) από τον αγαπημένο του άσο, τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά στις 13 Ιανουαρίου δεν ήταν Πρωταπριλιά…

Άλλα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο μαθητής του 9ου Λυκείου Πειραιά δεν έχανε αγώνα του Ολυμπιακού, όμως όλα αυτά δεν είχαν καμία σημασία από τη στιγμή που δεν του ήταν γραφτό να ξαναπάει στο γήπεδο.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία Τεμπονέρα, οι συμμαθητές στο υπό κατάληψη σχολείο άπλωσαν ξανά μια μαύρη σημαία και σιωπηλοί κάθονταν γύρω από το θρανίο του, ενώ η τραγική ειρωνεία σύμφωνα με μαρτυρία ενός εξ αυτών, του Γιώργου Κρητικόπουλου, ήταν ότι «είχε χάσει το εισιτήριο του αγώνα και το πρωί που είχε έρθει στο σχολείο μας είπε ότι αγόρασε άλλο στη ‘μαύρη αγορά’».

 

Χάθηκε το κάλλος…

Η μητέρα του άτυχου νεαρού, η Υπαπαντή, έφτασε στο νοσοκομείο λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά του γιου της και όταν έμαθε τα τραγικά μαντάτα, κλείστηκε σε ένα δωμάτιο αρνούμενη να μιλήσει.

Ο πατέρας του, ο τραπεζικός υπάλληλος Μιχάλης, είχε υποβληθεί σε έξι μπάι-πας, το τελευταίο εκ των οποίων πριν από 3 εβδομάδες κι όταν έγινε το μοιραίο συμβάν βρισκόταν ακόμη στην Κάλυμνο για ξεκούραση.

Επέστρεφε ανίδεος με το αεροπλάνο, ώσπου στο αεροδρόμιο έμαθε την αλήθεια…

Οι αδερφούλες του, η φοιτήτρια Κατερίνα και η μαθήτρια Θέμις, δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι δεν θα τον ξανάβλεπαν… “Ήθελε να γίνει δωρητής σώματος. Και έγινε… Να είχα τελειώσει τη νομική να τον έβαζα εγώ στη φυλακή αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα.

“To πρωί διάβαζα Συνταγματικό Δίκαιο και με πείραζε. Του έλεγα ‘Σταμάτα, Γιώργο. Σε παρακαλώ, θέλω να διαβάσω’. ‘Όχι, εγώ θα σε πειράζω συνέχεια’, απαντούσε. Ήταν καλός μαθητής κι έξυπνος”, έλεγε πάνω στην απόγνωσή του το μεγαλύτερο παιδί της οικογενείας.

Οι γονείς πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα μάτια του παιδιού τους και τα μοσχεύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι λήπτες.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε κάποια εμπλοκή, καθώς από τη στιγμή που ο θάνατος ήταν βίαιος, το πτώμα έπρεπε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου, πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο νεκροταφείο της Ανάστασης, προκειμένου να συνοδεύσει τον ανήλικο στην τελευταία του κατοικία.

«Σήμερα σε περιμέναμε στο σχολείο αγόρι μου, όμως ήρθαμε εδώ για να σου πούμε το στερνό αντίο», έλεγε με οδύνη η καθηγήτριά του Ξανθούλα Μακρή, ενώ ο λυκειάρχης κ. Μανδαράκης συμπλήρωνε: «Δεν σου έπρεπε αγόρι μου τέτοιος θάνατος. Μόνο σου έπρεπε πρόοδος, γάμος, παιδιά κι εγγόνια. Ας ευχηθούμε όλοι να ‘σαι Γιώργο μου το τελευταίο θύμα των γηπέδων».

Ο πατέρας του Γιώργου, απευθυνόμενος στον Αργύρη Σαλιαρέλη, φώναξε: «To λεξικό άμα ανοίξεις στο ‘κάλλος’ ξέρεις τι λέει; Γιώργος!», ενώ όταν οι Νίκος Αναστόπουλος και Τάσος Μητρόπουλος πέρασαν μπροστά από τον 16χρονο τους είπε: «Σ’ αγαπούσε Νίκο. Και σένα Τάσο σ’ αγαπούσε».

Ο χαροκαμένος μπαμπάς είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων των «ερυθρολεύκων» Δημήτρη Ευσταθίου, προκειμένου να μεταφέρει στον Αναστόπουλο να παραβρεθεί στο «αντίο» του γιου του, διότι το εφηβικό δωμάτιο ήταν γεμάτο με φωτογραφίες του.

Εκτός από τους δύο επιθετικούς του Ολυμπιακού, το «παρών» στην κηδεία έδωσαν μεταξύ άλλων και οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Ταληκριάδης, Κυριάκος Καραταΐδης, οι βουλευτές Νεράντζης, Νιώτης, Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος της πόλης Στέλιος Λογοθέτης…

Αμέτρητα στεφάνια υπήρχαν έξω από το εκκλησάκι του νεκροταφείου, ενώ εκείνο που ξεχώριζε ήταν της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο ανέγραφε: «Στο τελευταίο θύμα των γηπέδων».

Κάποιοι, πάντως, δεν είδαν με καλό μάτι αυτές τις κινήσεις, αφού έλεγαν ατάκες όπως: «Αντί να κοιτάξουν να σώσουν τα παιδάκια, στέλνουν στεφάνια…».

«Αναρωτιέμαι γιατί παίζουμε μπάλα. Μακάρι το κλάμα της μάνας του 16χρονου να συγκινήσει όλους εκείνους που δημιουργούν φασαρίες», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ταληκριάδης.

Ο Αργύρης Σαλιαρέλης σχολίασε: «Νιώθω σπαραγμό καρδίας για τον χαμό του άτυχου οπαδού. Είναι θλιβερό τα παιχνίδια να διαδραματίζονται στους δρόμους και τα γραφεία και όχι στα γήπεδα. Δεν βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα, όχι σκοτώνοντας τον αλλά προσφέροντας θέαμα. Είναι κρίμα που τώρα βρισκόμαστε εδώ για τον λόγο αυτό».

 

Το δακρυγόνο της διακοπής

Από τη στιγμή που ένας μαθητής Λυκείου έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, η αναμέτρηση και τα παρελκόμενα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο το Sport-Retro.gr τα καταγράφει για την Ιστορία.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Νίκος Τσιαντάκης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 14ο με κεφαλιά του Λάμπρου Γεωργιάδη, έπειτα από κόρνερ του Φρανκ Κλόπα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό τον Γιώργο Σαββίδη, ωστόσο τόσο εκείνοι όσο και οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταματούσαν να παράγουν αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες.

Η ΑΕΚ κέρδισε αρκετά κόρνερ στις αρχές του β’ ημιχρόνου, ωστόσο δεν άγχωσε τον Ηλία Ταληκριάδη, εν αντιθέσει με τον Γιώτη Τσαλουχίδη που όχι μόνο απείλησε, αλλά εκτέλεσε τον Αντώνη Μήνου με αριστερό σουτ-βολέ στο 55’.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Τσιαντάκης έχασε καλή ευκαιρία για το 1-3 και στο 69’ ο Μηνάς Χατζίδης πέρασε στη θέση του τραυματία Νίκου Νεντίδη, προτού ο Μπάγεβιτς παίξει το τελευταίο του χαρτί (δεν πρόλαβε να παίξει άλλο) με την είσοδο του Γιάννη Μηλόπουλου στο 74’.

Ένα λεπτό αργότερα ο Στέλιος Μανωλάς κράτησε από πίσω τη φανέλα του Όλεγκ Προτάσοφ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που εξαγρίωσε τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ.

Πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λέπτου, κι ενώ ο διαιτητής Σταύρος Ζακεστίδης είχε αρχίσει να μεροληπτεί υπέρ της «Ένωσης», επειδή ορισμένοι θερμόαιμοι φίλοι της ταρακουνούσαν επικίνδυνα τα κιγκλιδώματα, ένα δακρυγόνο έσκασε μεταξύ των θυρών 11 και 12.

Ποτέ κανείς δεν απάντησε με βεβαιότητα αν το έριξε οπαδός ή αστυνόμος, ασχέτως αν από το 1990 είχε αποφασιστεί ότι τα ΜΑΤ θα αφήνουν τα δακρυγόνα στα λεωφορεία που τους μεταφέρουν και πως δεν θα τα κουβαλούν εντός των γηπέδων.

Ο υπουργός δημόσιας τάξης Γιάννης Βασιλειάδης τόνισε ότι τα όργανα της τάξης παρέλαβαν δακρυγόνα και καπνογόνα από το ειδικό όχημα της αστυνομίας 45 λεπτά μετά τη διακοπή, όταν πια τα επεισόδια είχαν επεκταθεί στους γειτονικούς δρόμους.

Εν ολίγοις, η ΑΕΚ ζήτησε επανάληψη του αγώνα και ο Ολυμπιακός να παιχτούν τα τελευταία λεπτά, σε μία υπόθεση που υπήρχε νομικό κενό, υπό την έννοια ότι αν κάποιοι οπαδοί έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει, δημιουργούσαν επεισόδια και προκαλούσαν διακοπή, ο αθλητικός δικαστής θα μπορούσε να αποφασίσει επανάληψη του ματς από την αρχή!

Ιδού πώς κάλυψε μερίδα του Τύπου το χρονικό της διακοπής, των αντιθέσεων μεταξύ των δύο ομάδων και των επεισοδίων που ακολούθησαν στους γειτονικούς δρόμους, με τα απαραίτητα videos.

 

***

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Ζακεστίδης (Θεσσαλονίκη)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 24.046

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Μήνου, Βασιλόπουλος, Γεωργιάδης, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος, Παπαϊωάννου, Πατίκας, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Κλώπας (74’ Μηλόπουλος), Σαββίδης (17’ Οκόνσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όλεγκ Μπλαχίν): Ταληκριάδης, Παχατουρίδης, Καραταΐδης, Νεντίδης (69’ Χατζίδης), Χριστοδούλου, Τσαλουχίδης, Τσιαντάκης, Κωφίδης, Μαυρομμάτης (75’ Λιτόφτσενκο), Προτάσοφ, Σάβιτσεφ.

***

Εν τέλει, το ματς επαναλήφθηκε από την αρχή στις 6 Φεβρουαρίου σε ουδέτερο γήπεδο (Δημοτικό Στάδιο Ρόδου), όπου με γκολ του Ντανιέλ Μπατίστα στο 89ο λεπτό η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού.

Δυστυχώς, δεν επαναλήφθηκε μόνο το ματς, αλλά και τραγικά φαινόμενα όπως ο τόσο άδικος χαμός του Γιώργου Παναγιώτου…

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!