Μια εκπληκτική συλλογή εισιτηρίων της ΑΕΚ (και) για καλό σκοπό

Μια εκπληκτική συλλογή εισιτηρίων της ΑΕΚ διατηρεί ένας φίλαθλος, ο Τάκης Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος φιλοδοξεί να την επεκτείνει.

Συγκεκριμένα, καταβάλλει προσπάθεια για να βρεθούν όλα τα εισιτήρια ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας, με σκοπό, όπως τονίζει, να δημιουργήσει ένα βιβλίο-λεύκωμα της εκτός των συνόρων ιστορίας της μέσα από αυτά τα ντοκουμέντα.

Έσοδα, μάλιστα, από αυτό το λεύκωμα που οραματίζεται ο φίλαθλος-συλλέκτης θα πάνε σε κάποιο ίδρυμα με παιδάκια που έχουν την ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Εκ των 229 ευρωπαϊκών παιχνιδιών που δόθηκαν από το 1963 μέχρι σήμερα, λείπουν από τη συλλογή μόλις 14 εισιτήρια, τα οποία πιθανώς να έχετε στην κατοχή σας.

Επίσης, στη συλλογή υπάρχουν άλλα 1.000 «χαρτάκια» ελληνικών αγώνων από το 1950 έως τώρα, Βαλκανικού Κυπέλλου και διεθνών φιλικών, όπως το ΑΕΚ-Μπαρτσελόνα του 1962 για τα εγκαίνια του χλοοτάπητα ή το ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης του 1965, όταν βγήκε το περίφημο στιχάκι «…και της Ρεάλ το φόβητρο έγινε τ’ όνομά σου».

Είναι μια συλλογή που αξίζει τη στήριξη όσων κατέχουν εισιτήρια της ομάδας, προκειμένου να βγει ένα υπέροχο ιστορικό λεύκωμα (και για καλό σκοπό).

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!