Διαγωνισμός! Οι αυτοκόλλητες αναμνήσεις του νταμπλ του ΠΑΟΚ

Άλμπουμ με χαρτάκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος κυκλοφορεί με τη σφραγίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αν το ποδόσφαιρο είναι μια ευκαιρία για να επιστρέφουμε κάθε εβδομάδα στην παιδική μας ηλικία, τότε η συλλεκτική έκδοση γα το νταμπλ του «δικεφάλου» αποτελεί ταξίδι στον χρόνο με «διπλό» προορισμό.

Αρχικά σε στέλνει στην εποχή που με αγωνία περίμενες το τέλος του σχολείου για να περάσεις από το ψιλικατζίδικο, αλλά και στις ξεχωριστές αναμνήσεις μιας χρονιάς που ο «δικέφαλος» κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι άνθρωποι της www.stickers.gr έχουν κάνει μια δουλειά με μεράκι και «παλιά υλικά», αφού σε ένα άλμπουμ 52 σελίδων που περιέχει 200 αυτοκόλλητα χαρτάκια, υπάρχουν φάσεις από όλα τα ματς του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του 2018-19, από όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος που έδωσε ο «δικέφαλος», καθώς και όλα τα προφίλ ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης.

Ξεχωριστή θέση βέβαια στην έκδοση έχουν και οι παλαιότερες κορυφαίες στιγμές του ΠΑΟΚ, με σελίδες αφιερωμένες στα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985 για τα οποία υπάρχουν φάσεις από ματς, καθώς και η παρουσίαση όλων των ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν στους θριάμβους.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται ακόμη στις κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδος αλλά και στη λίστα με τους κορυφαίους σε συμμετοχές/γκολ της ομάδας στην ιστορία της Α’ Εθνικής.

Αυτά όλα βρίσκονται σε ένα πολυτελές κουτί που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην αριθμημένη έκδοση που κυκλοφορεί σε 2019 αντίτυπα και περιέχει τα 200 αυτοκόλλητα, το βιβλιοδετημένο άλμπουμ ώστε να μην φεύγουν οι μεσαίες σελίδες από την καρφίτσα.

Κάθε κουτί έχει ξεχωριστό αριθμό αλλά και ιδιαίτερο αυτοκόλλητο πιστοποίησης της μοναδικότητας του άλμπουμ με τον αριθμό του.

Η έκδοση που αποτελεί επίσημο προϊόν με σφραγίδα του ΠΑΟΚ κοστίζει 50€ με δώρο τα έξοδα αποστολής από το www.stickers.gr και είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για τη βιβλιοθήκη κάθε συλλέκτη και ιδιαίτερο δώρο για κάθε φίλο του ΠΑΟΚ για τα Χριστούγεννα, ο οποίος θα ξέρει πως διαθέτει ένα από τα μόλις 2019 κομμάτια που κυκλοφόρησαν.

Προτού περάσεις στο… ψητό, ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Το Sport-Retro.gr πραγματοποιεί διαγωνισμό, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει το περίφημο άλμπουμ!

Τα βήματα είναι απλά: α) Μπαίνεις στη σελίδα στο Facebook, β) κάνεις like & share την ανάρτηση.

Ο διαγωνισμός αρχίζει από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 23:59.

Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω προσωπικού μηνύματος.

Σε περίπτωση που δεν είσαι εσύ ο τυχερός, μπορείς να κάνεις like ΕΔΩ, προκειμένου να ενημερωθείς για τους επόμενους διαγωνισμούς.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!