Το Sport-Retro.gr συντάσσεται με τον Super 3

Προέχει η υγεία, αλλά ανοίγουμε τα σύνορα.

Ανακοινώνουμε θύματα του Covid-19 και κρούσματα, αλλά όχι εκείνα από άλλες ασθένειες.

Ο ιός είναι επικίνδυνος στα γήπεδα και τις πλατείες, αλλά όχι σε συγκεκριμένες συναυλίες ή live.

Ο ιός μεταδίδεται πάντα και παντού, αλλά ειδικά μετά τα μεσάνυχτα γίνεται πιο επιθετικός. Για την ακρίβεια, πιο επιθετικός προς όλους όσοι βγάζουν το ψωμί τους σε μπαρ, κλαμπ, μουσικές σκηνές, ταβέρνες κ.τ.λ. Όπου δηλαδή διασκεδάζει, ψυχαγωγείται και μερακλώνει ο κόσμος.

Ο ιός μεταδίδεται κατά βάση σε κλειστούς χώρους, αλλά ας σχολάσουν και οι ανοιχτοί τα μεσάνυχτα.

«Προέχει η υγεία». Ναι, αλλά και η ψυχολογία μέρος της υγείας είναι. Πολύ σημαντικό.

Γι’ αυτό, λοιπόν, έξι (και πλέον) μήνες μετά την έναρξη της ιστορίας και στην Ελλάδα, το Sport-Retro.gr συντάσσεται με την ανακοίνωση του Super 3.

Το υστερόγραφο μπαίνει εδώ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων από κάθε θανατηφόρο ιό. Και μία ευχή: Ο Covid να μη μετατραπεί σε… Fovid.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τις συγκεκριμένες εικόνες που αντικρίσαμε, οφείλουμε ταπεινά να εκφράσουμε ένα τεράστιο respect και έναν μεγάλο θαυμασμό στους οπαδούς και φίλους της Νατάσας Θεοδωρίδου, που βρήκαν το ψυχικό σθένος για την τραγουδίστρια που λατρεύουν να συγκρουστούν με ένα λυσσαλέο κρατικό μηχανισμό που βρήκαν απέναντί τους, να το προσπεράσουν με την ατελείωτη ψυχική δύναμη που διέθεταν και να γεμίσουν το πέταλο απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Έναν τεράστιο θαυμασμό που δεν κάνανε πίσω αντικρίζοντας τις «μουσικές διμοιρίες», που δεν κάνανε πίσω από τα δακρυγόνα που φάγανε, που δεν κάνανε πίσω «από τους ασφαλίτες τις μουσικής βίας», αψηφήσανε τα πρόστιμα και τα δικαστήρια, γεμίσανε τα κρατητήρια και όλα αυτά για το πάθος τους, έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα η αγάπη τους για την τραγουδίστρια που λατρεύουν. Και όποιος τους κατηγορήσει ότι εναντιώνονται στο κοινωνικό σύνολο με αυτήν τους την κίνηση, εμείς οφείλουμε να τους καταλάβουμε.

Από τη μεριά μας, ως οπαδικό κίνημα της ομάδας που αγαπάμε, οφείλουμε να προβληματιστούμε για το πώς πρέπει να γεμίσουμε και τα ποδοσφαιρικά πέταλα.

Τα ποδοσφαιρικά πέταλα όλων των ομάδων και ένας συλλογικός προβληματισμός όλου του οπαδικού και φίλαθλου κόσμου, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να είμαστε παρόντες όταν οι ομάδες που αγαπάμε τραγουδάνε στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων όλης της Ελλάδας, είτε είναι καλλίφωνες είτε είναι παράφωνες στους αγωνιστικούς χώρους.

Ένας προβληματισμός που αφορά γενικά το οπαδικό κίνημα και όλο τον φίλαθλο κόσμο όλων των ομάδων από την Α’ Εθνική μέχρι τα τοπικά».

Μετά τις συγκεκριμένες εικόνες που αντικρίσαμε οφείλουμε ταπεινά να εκφράσουμε ένα τεράστιο respect και ένα…

Δημοσιεύτηκε από SUPER3 Official Page στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!