Η Άρσεναλ έβαλε αγγελία για να βρει προπονητή το 1925!

11 Μαΐου 1925

Αγοράζεις εφημερίδα, ξεφυλλίζεις τις σελίδες μέχρι να βρεις τις αγγελίες και ψάχνεις να βρεις ένα διαμέρισμα, μία καινούργια δουλειά ή οτιδήποτε άλλο.

Διαβάζοντας τα μαύρα γράμματα το βλέμμα σου πέφτει στις παρακάτω προτάσεις:

«Η Άρσεναλ είναι ανοικτή να δεχθεί αιτήσεις για τη θέση του προπονητή. Πρέπει να είναι έμπειρος και να διαθέτει υψηλότατα προσόντα για τη θέση, τόσο σε ικανότητα όσο και σε χαρακτήρα.

Εξαιρούνται εκείνοι που έχουν δυνατότητα να χτίσουν μία καλή ομάδα μόνο με την καταβολή μεγάλων και εξωφρενικών ποσών για μεταγραφές.

Οι αιτήσεις (θα είναι αυστηρά εμπιστευτικές) που θα αναφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του προσδοκώμενου μισθού, να γίνονται γραπτώς στον πρόεδρο, στον αριθμό 24 της οδού Σιν Ρόουντ, στο Ρίτσμοντ του Σάρεϊ».

Η συγκεκριμένη αγγελία είναι πέρα για πέρα αληθινή, δημοσιεύθηκε στη σελίδα 8 της εφημερίδας «Αthletic News» (φύλλο 11 Μαΐου 1925) και… απέδωσε καρπούς!

Στη συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικούσε ο Χένρι Νόρις, ο οποίος ήταν παράλληλα πρόεδρος της Άρσεναλ και της Φούλαμ!

Ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ ήταν ο Χέρμπερτ Τσάπμαν, προερχόμενος από θητεία σε Νόρθαμπτον Τάουν, Λιντς Σίτι και Χάντερσφιλντ Τάουν.

Επί των ημερών του, οι «κανονιέρηδες» κατέκτησαν τα πρώτα δύο πρωταθλήματα της ιστορίας τους (1931, 1933) και το παρθενικό Κύπελλο (1930).

Ιδού και η αγγελία που δημοσιεύθηκε στις 11 Μαΐου 1925, ήτοι πέντε ημέρες πριν από το “διαζύγιο” με τον Λέσλι Νάιτον και ακριβώς έναν μήνα πριν από την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Τσάπμαν.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η Άρσεναλ μετατράπηκε σε… Αρσέναλ

Η μέρα που το fair play δεν έμεινε μόνο στα λόγια χάρη στον Αρσέν Βενγκέρ

To video της Premier League για τον Βενγκέρ

Διαβάστε ακόμα
Σχόλια
Loading...
error: Content is protected !!